Geachte bezoeker van sportpark "De Meine" de thuis basis van v.v. Akkrum

in verband met Covid-19 (Corona) zijn er een aantal extra maatregelen van toepassing.

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur.

Het kabinet heeft dinsdagavond 23 februari aangekondigd om de corona maatregelen iets te versoepelen. Vanaf 2 maart kan er nu in groepen getraind worden t/m 27 jaar. Vanaf 28 jaar alleen nog in tweetallen. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams en senioren leden tot en met 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Vanaf 27 jaar mag er alleen in tweetallen getraind worden.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Het bestuur

PS  op de website van de KNVB worden de meest gestelde vragen gebundeld over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.
Deze pagina is te vinden via deze link

Uiteraard blijven de algemene maatregelen van kracht:

Lees het aandachtig door, houdt je aan deze regels en waar nodig spreek een ander erop aan.

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij het bestuur

v.v. Akkrum volgt de protocollen van het nocnsf.

In het kort.

Algemeen en geldt altijd !

• blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • pas hygiëne toe;
  • houdt 1,5 meter afstand;
  • het is (bovendien) verboden in de publieke ruimte of in een besloten plaats in groepsverband te zingen of te schreeuwen.

Trainingen Jeugd t/m J017

• bij ziekteverschijnselen kan er niet getraind worden;
  • keedruimtes zijn gesloten;
  • drink uit eigen bidon;
  • houdt 1,5 meter afstand tot de trainer en andere volwassenen;
  • tijdstip training graag stipt aanhouden. Ons sportpark niet veel eerder betreden en na afloop direct sportpark te verlaten;
  • vanzelfsprekend is gepaste afstand bij halen/brengen van kinderen een vereiste;

• de kantine is voorlopig dicht.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!