Datum

27 mei 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Akkrum 3 nog vol op in de race voor het kampioenschap speelde vandaag tegen SV Thor, op het geweldig verbouwde complex begonnen de jongens om 10:00. De openingstreffer van Rick Schreuder gaf gelijk aan dat Akkrum om de drie punten was afgereisd. Nieuw talent Simon scoorde de tweede en Ukkie zorgde voor de 3e voor de rust. Coach Elio paste de opstelling aan, Mark Goeres was net gearriveerd, dus kon de tweede helft beginnen. In de tweede helft walste Akkrum3 gewoon door. Ukkie scoorde zijn tweede, Selvius brak de mentaliteit door de 5e te scoren , de centrale verdediger kon zijn teleurstelling niet meer de baas, sloeg zijn medespelers en zeurde net zolang op de scheids tot hij het veld moest verlaten. Akkrum speelde zelfverzekerd verder en B pupil Chris van Zuuk gaf de bal perfect af op Mark Goeres die vanzelfsprekend scoorde . Hierna scoorde Chris nog 3 keer wat resulteerde in een eindstand van 0-9. De scheidsrechter besloot de ondergang te beperken door af te fluiten. Akkrum 3 heeft er alles aan gedaan en hoopt nu dat Grou de komende twee wedstrijden een puntje morst. Het blijft dus spannend!!!