Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VV Akkrum JO19-1 debuteert in de hoofdklasse met verpletterende overwinning in Joure

Onbekend

Dat SC Joure JO19-1 gewaarschuwd was door de bekerwedstrijden van Akkrum eens goed te bekijken, bleek zaterdag zeer zeker op sportpark de hege simmerdyk in Joure. Akkrum domineerde vanaf de 15e minuut en kwam door goed doorzetten van Sebastiaan Gunning die de bal afleverde bij Finn Oosterdijk op 0-1.

Eenmaal bijgekomen van de circusact van Finn begon Akkrum furieus aan de tweede helft, furieus sloeg door in agressief waardoor Yede Hielkema samen met zijn directe tegenstander het veld mocht verlaten. Na ongeveer 10 minuten spelen werd er een overtreding begaan op Mart van der Vijver, naamgenoot en aanvoerder Mart Klinkert maakte er via deze penalty keurig 0-2 van. SC joure kwam terug tot 1-2 na een snelle uitbraak. Een prima passende bal in de verre hoek van Mart van der Vijver zorgde voor de 1-3. Na prachtige aanvallen met Twan Kooistra en Cesar Beijert over rechts maakte Mart Klinkert er 1-4 van. 1-5 werd het door een wereld lobje van Mart van der Vijver waarna Finn Oosterdijk de eindstand aan mocht tekenen, 1-6!

Veel geleerd, veel gedaan! Trots op de mannen die er dit jaar als een hecht team staan👍🏻