Scheidsrechter

Jarir, A

Accommodatie

Onbekend

Het zonnetje schijnt op het veld van Sint Annaparochie, dat tegen v.v. Akkrum speelt. De club uit Akkrum zal uit zijn op revanche na het verlies in eigen huis (2-3).

Er wordt op het fluitje geblazen. Akkrum begint sterk aan de wedstrijd en geeft de tegenstander weinig ruimte om te voetballen en er worden aan weerszijden van het veld de nodige kansen gecreëerd. Edoch, er wordt slordig omgegaan met de kansen van Akkrum. En als de ene club niet tot scoren weet te komen, dan doet de andere club dat wel. En in de 52ste minuut is het raak voor Sint Anna, stand: 1-0. Maar Akkrum is erop gebrand de kopjes niet te laten hangen en hervat het spel met goeie moed.

Later in de tweede helft resulteert dit in een goal voor de gasten, de fris ingekomen buitenspeler Jouke-Jan passeert een man of drie en weet tussen vier man tot een schotkans te komen met zijn chocoladebeen, het is raak, stand: 1-1 en de druk loopt hoog op in de 74ste minuut van de wedstrijd. Akkrum weet de wedstrijd naar zich toe te trekken en speelt nog feller. In de 88ste minuut geeft Jouke-Jan Schaap een prachtige, splijtende pass op de spits van Akkrum. De keeper komt uit maar Jens Wind weet de bal uit de kluts mee te nemen waardoor hij alleen voor het doel komt te staan. Met één simpele tik ligt de bal erin en het spel is omgedraaid, stand: 1-2. Maar het is nog niet voorbij, Akkrum zet door en geeft alles. De vleugelspeler Jouke-Jan geeft voor de zoveelste keer een prachtige bal klaar op de zestien, Conner van Hulten weet de bal te controleren en schiet de bal met enige souplesse in het goal. 90ste minuut, 1-3. Na de aftrap fluit de scheidsrechter op zijn fluitje en het is afgelopen, Akkrum heeft een goeie prestatie en bovendien 3 belangrijke punten geleverd.