Datum

5 september 2015 10:30

Accommodatie

Onbekend

Ik ben de keeper van Akkrum D1, heb dus shirtnummer 1 en moet misschien daarom wel wedstrijdverslag nr 1 schrijven.

Afgelopen zaterdag moesten we verzamelen bij de nieuwe school omdat de zangers van een koor in het dorp stonden te zingen. Toen iedereen er was zijn we weggegaan naar Lemmer. In de eerste helft hebben we 3 keer gescoord en had ook CVVO wel kansen, wij stonden natuurlijk ook goed te verdedigen en als er een doorkwam moesten ze mij nog voorbij. Ik kon ze allemaal tegen houden dus gingen we de rust in met 0-3.

Na de pauze kwam de spits van CVVO recht op me af en schoot over me heen (ik ben de grootste niet) 1-3, CVVO geloofde er weer in maar daarna hield ik alles tegen . Ondertussen had de keeper van CVVO minder geluk en werd er door ons nog 2 keer gescoord. Eindstand 1-5.