Scheidsrechter

A. Swiersema

Accommodatie

Onbekend

Op het mooie complex van v.v. Akkrum speelde Akkrum D1 tegen Heerenveen D2.  Het was op deze 12e september lekker weer en een mooi nat veld. Toen begon het Heerenveen D2 mocht aftrappen. Het ging eerst gelijk op toen werd er een mooie bal van af het midden veld gegeven. De keeper van Heerenveen D2 kwam ver uit zijn goal maar onze aanvaller Simon pakte de bal af en schoot hem vanaf 20 meter de goal in. Het was 1-0 voor Akkrum! Heerenveen mocht weer aftrappen.

Al snel kwam er een tegen aanval van Heerenveen, die Akkrum niet goed weg werkte en toen kon de spits de bal oppakken en schoot hem de goal in. Het was 1-1. 10 Minuten na de gelijkmaker was het pauze. De tweede helft was Heerenveen beter, ze combineerden gemakkelijker met de bal. Ze kwamen ook al snel op 1-2. Uit een kluts werd er hard geschoten en ging de bal mooi in het hoekje. Het lukte Akkrum de 2e helft helaas geen enkele keer op goal te schieten……helaas. Heerenveen maakte helaas nog wel 1. Een middenvelder van v.v. Akkrum schoot voor het eigen goal langs. Iemand van Heerenveen onderschepte de bal en schoot de bal op de goal. Onze keeper leek hem te hebben, maar een verdediger van Akkrum probeerde de bal te blokken en veranderde hem toen van richting en hij ging er toen toch in. Het was 1-3.

Hierna gebeurde er niet veel meer. Tenslotte floot de scheidsrechter af. Heerenveen was heel erg blij de spelers van Akkrum niet maar de eindstand was uiteindelijk 1-3.