Datum

30 augustus 2016 18:45

Accommodatie

Onbekend

Na een goede wedstrijd op zaterdag in en tegen Oudehaske, was dinsdag Irnsum aan de beurt. We gingen met veel vertrouwen de wedstrijd in na de 6-1 overwinning van zaterdag. Net als de voorgaande wedstrijd begonnen we fel, maar waren we minder scherp.

De eerste 10 minuten was het zoeken waar de zwakke plek van Irnsum lag, dit zorgde er voor dat we weinig kansen creëerden. Irnsum kwam er een aantal keer door met een counter maar die waren weinig gevaarlijk.
Na een paar gemiste kansen was het de tijd om de 1-0 op het scorebord te zetten!, dit gebeurde vanaf de stip. Na een goede actie rond de 16 werd Pytrik neergehaald door een Irnsummer, alhoewel dit net buiten de 16 meter gebeurde kregen we toch een penalty.. een gelukje voor ons, vanaf de stip scoort Pytrik de 1-0. Met die stand gingen we ook de rust in. Eisse vertelde ons dat we alle last van onze schouders af moesten gooien en gewoon moesten gaan voetballen zo als zaterdag, dit zorgde voor een snelle goal direct na rust. Na een goede pass van Koen op Leon, kon Leon de bal over de keeper liften en er 2-0 van maken. Na de 2-0 kregen we weer enkele goede kansen die we er helaas niet in zagen gaan. Toch komen we op 3-0, na een goede voorzet kapte Emile de verdediger uit en schoot hij de bal in de lange hoek. Net na de 3-0 wordt het 3-1 door Irnsum, dit gebeurt door enige onoplettendheden en scherpte.

Na de 3-1 overheersden we de wedstrijd weer, we maken de 4-1 na een mooie solo van Pytrik. Toen was het aan ons de beurt om de wedstrijd uit te spelen en dat hebben we gedaan! Eindstand: 4-1. Omdat DWP de bekercompetitie heeft verlaten en wij beide wedstrijden hebben gewonnen zijn we door in de beker. We hebben 2 goede wedstrijden gespeeld en kunnen met vertrouwen naar de competitie toe werken.