Datum

10 december 2016 14:00

Accommodatie

Onbekend

Akkrum JO19-1 moest het opnemen tegen ST Olyphia/ofw JO19-1. Akkrum begon met een slaperige start, het was allemaal wat zoeken voor Akkrum. Maar met een mooie pass van Henk kon Jens Akkrum op de 1-0 voorsprong brengen. Toen kwamen de tegenstanders met een tegen antwoord en scoorden ze de gelijkmaker. Maar hier liet Akkrum het niet bij zitten in de eerste helft, Jens die nog een tweede goal scoorde om Akkrum weer op voorsprong te brengen. We gingen de rust in met 2-1.

Akkrum ging in de tweede helft snel de aanval weer in hierdoor kwam Jens op zijn derde goal. Leon zat de eerste helft op de bank maar bewees zich door een goal te scoren! De 5-1 viel ook nog door Emile die de eerste helft ook op de bank zat. Dit weerhoudt Emile niet om nog een goal te scoren! De eindstand van de wedstrijd is 5-1 voor Akkrum en de jongens van ST Olyphia/ofw zien we volgende week weer terug in Akkrum! Door Koen Langedijk.